Remy Baal

1/1

Remy Baal

“Fraude loont!
Hoe creëer je binnen 7 weken honderden leads
die meer dan 29 miljoen investeren? 

Wie is Remy Baal

Remy Baal is altijd werkzaam geweest in de commercie/verkoop binnen verschillende branches. Hij begon bij een klein ICT bedrijf, waarna hij doorstroomde naar Nationale Nederlanden, waar hij werkzaam werd als specialist levensverzekeringen. Hij kreeg al snel door dat de producten van de overige aanbieders nauwelijks van elkaar verschilden, waardoor hij leerde dat hij als persoon het verschil moest maken door inzet, kennis, het opbouwen en behouden van een goede relatie. 

Na 5 jaar werd hij gevraagd om mede-partner te worden in een nieuwe opzet OBP Groep, onder andere gericht op advisering in levensverzekeringen. Remy was eindverantwoordelijk voor de divisie particulieren en gaf leiding aan totaal 55 mensen met een jaaromzet van 4,5 miljoen euro. 

Meningsverschillen over de richting tussen de partners en veranderde persoonlijke behoeften hebben Remy doen besluiten om na 8 jaar een andere weg in te slaan en zijn aandelen te verkopen.

Daarna heeft hij tijdens zijn werkzaamheden bij Rabogroep Schretlen en Co verschillende vermogende klanten mogen ontmoeten, waaronder de oprichter van Palm Invest. Deze laatste was niet bereid zijn vermogen bij Schretlen en Co te stallen, maar in plaats daarvan bood hij Remy een baan als statutair directeur aan. Een mooie kans dacht Remy, echter enkele weken later wist hij wel beter. 

 

En nu?

Remy is van alle beschuldigingen vrijgesproken, echter op Google lijkt er nog steeds een luchtje aan zijn naam verbonden te zijn.Nu is Remy werkzaam en succesvol als sales director van elektronische telsystemen voor met name de retail. De negatieve invloed van de Palm Invest fraude hebben hem veel lessen geleerd, die hem behalve wijzer ook krachtiger hebben gemaakt. Als spreker vertelt hij onder andere over leads genereren, deals closen en risico’s minimaliseren.   

Remy Baal

Remy is geboren op 27  juli 1967 te Alkmaar.
Hij studeerde Internationaal Management aan het Intercollege te Den Haag. 
Hij houdt van presenteren, zijn kennis overdragen, het voeren van verkoopgesprekken en het uitbouwen van zakenrelaties (accountmanagement). 
Remy is woonachtig in Houten en heeft 2 dochters.

Laat je inspireren door Remy, de man die onverwachts langs alle kanten werd aangevallen en vals beschuldigd en die de kracht vond om zichzelf te overwinnen.

Key-note lecture

  • Fraude loont!

  • Ingecalculeerd risico is geen risico

Seminars

  • Het vinden van waardevolle leads

  • Hoe hou jij je stuur vast?

  • Positief gebruik maken van tegendruk 

  • Netwerken doe je zo

Renata Beijen

Management RB

KvK 64443973

BTW NL855668313B01

  • LinkedIn - Black Circle