Over ons

Wie is Renata?

Een energievolle, sportieve, ondernemende moeder die in de afgelopen 15 jaar al vele ondernemers heeft mogen ondersteunen om succesvol te worden en/of te blijven. Renata is wereldwijs, zowel letterlijk als figuurlijk. Zo staat zij altijd open voor nieuwe zienswijzen, is zij niet eenkennig, pakt zij graag nieuwe uitdagingen aan en gaat  op zoek naar de meest logische oplossingen. Haar team deelt en werkt tevens volgens deze zienswijze. Illustrerend hiervoor is dat zij de uitdaging is aangegaan met het overnemen van een verlies draaiend business center. Door het toepassen van haar methodologie heeft zij een omslag teweeg weten te brengen en de bedrijfsvoering geoptimaliseerd om het daarna als een succesvol congres- en trainingscentrum met winst door te verkopen. Zo zijn er legio voorbeelden.

Haar gelukkige gezin met twee kinderen zet zij centraal in haar leven en  zet zich naast haar bedrijf ook in om haar succesvolle methodologie maatschappelijk toe te passen.
 

Het team

Het team van Renata Beijen bestaat uit ervaren deskundigen uit diverse disciplines die creativiteit combineren met de oplossingsgerichte methodiek.

Renata Beijen

Geboren 20 juli 1978

Woonachtig te Rotterdam

Moeder van twee kinderen

Integriteit specialist en dansende bokser

Gerald Baal

Geboren 24 februari 1971

Woonachtig te Rotterdam

Vader van twee pubers

Bedrijfskundige en reizend talenwonder

Geboren 28 februari 1969

Woonachtig te Vlaardingen

Getrouwd met Peter Henssen

Trainer en realistische dromer

Marifer Aguirre Broca

Geboren 7 oktober 1993 

Woonachtig te Capelle a/d IJssel

Samenwonend met Matisse en hun 2 katten

Relatie manager en katten liefhebber

Please reload

Contact

Renata Beijen

Management RB

KvK 64443973

BTW NL855668313B01

  • LinkedIn - Black Circle