1/2

Training Samen maken we het verschil

Wanneer start jij met het behalen van jouw doelen?
Klaag niet over hetgeen je niet verhelpen kunt, verhelp hetgeen je klagen doet


Behaal jouw vooraf opgestelde (financiële) doelen samen met ons. Van creatief worden in denken en handelen tot meer halen uit jouw omgeving, wij garanderen resultaat. Door samen met onze professionals kennis en kunde te bundelen, behaal jij jouw doelen!

Onderwerpen die aan bod komen:
  • Bewustwording van je kracht

  • Overzicht creëren en behouden

  • Oplossingsgericht communiceren, denken & handelen

  • Leren omgaan met weerstand

  • Slim omgaan met geld

  • Jouw (financiële) doelen bereiken

Jouw plan en doelen binnen 6 maanden behaald? Dan pas zit onze job erop!

Wanneer start jij? Laat het ons weten via info@managementrb.nl

Renata Beijen

Christian van der Hoeven

Tansu Alper

Katja Visser

Christian

Rotterdam - september 2017

Ik denk dat ik de manier van Renata's methode het beste kan omschrijven als het in beweging zetten, zodat je jouw verantwoordelijkheid neemt en wat gaat doen. Aan het begin twijfelde ik of ik dit traject wel moest starten, maar ben het begonnen omdat ik niet wist hoe ik er anders moest komen. Ik wist namelijk wel wat ik wilde bereiken, maar uit angst en onwetendheid bleef ik passief. Door seminars, creatieve sessies en coaching heeft Renata mij in beweging gebracht door uit te vinden wat ik wél wil en hoe ik er moest komen, gewoonweg door de juiste vragen te stellen. Ik ben nu een eigen bedrijf gestart en dat had ik zonder Renata niet voor elkaar gekregen!

Suzanna

Amsterdam, oktober 2017

Tijdens mijn intake werd er gevraagd, hoe comfortabel is jouw comfortzone? Die vraag, kwam aan.  Kiezen voor mezelf, kiezen waar ik blij van word en er naar handelen dat heb ik geleerd. In het begin voelde ik mij een egoïst. Dit heb ik tijdens de sessies van ‘’samen maken wij het verschil’’, doorbroken en dat is een zegen. Nu zit ik echt lekker in mijn vel, in mijn nieuwe woning en… heb ik een nieuwe baan! Ontzettend bedankt allemaal.

  

Giselle Monteiro Tavares

Rotterdam - oktober 2017

Ik dacht een visie te hebben, maar de gedachten: ‘’Ik mis gereedschap en ik weet niet waar ik moet starten’’, wonnen de afgelopen jaren. De trainingen waren gevuld met alles wat ik nodig had en weet nu te handelen naar, waar een wil is, is een weg! Bedankt team management RB, Rotterdam is een professionele kleurenspecialist rijker!

Tracey Connor

Rotterdam - oktober 2017

Nooit gedacht dat ik mijn eigen website zou bouwen en met een viervoudig wereldkampioen zou sparren, wekelijks. Mijn traject om samen het verschil te maken met management RB, leerde mij betere keuzes maken, omdenken en vooral doen wat mij gelukkig maakt! Ik ga mensen de Zuid-Amerikaanse cultuur laten ervaren, dat maakt mij happy. 

  

Please reload

Meer informatie? 

Renata Beijen

Management RB

KvK 64443973

BTW NL855668313B01

  • LinkedIn - Black Circle