1/1

Coaching

"Met behulp van een coach vergroot u uw vermogen,
ontdekt u uw talenten en krijgt u uw doelen binnen handbereik!"

Renata Beijen

Coaching
 

Als  coach vertel ik mijn cliënten dat transformatie tijd kost. Normaal onder de ideale omstandigheden en zonder coaching duurt dit al snel 5 jaar. Met een coach en 100% inzet van de cliënt kan dit gereduceerd worden naar 1 jaar. Dat is je ROI. Persoonlijke groei start met het vinden van je eigen “waarheid”. Dingen kunnen zien zoals ze zijn, niet slechter, en niet beter. Om te kunnen transformeren en te groeien, dienen we ons eigen bewustzijn te transformeren. De transformatie van de manier waarop we de wereld zien en interpreteren, vaak door compleet nieuwe gedachten en emoties. Om dit te bereiken ontvang je mijn coaching en support.

Tijdens de periode van coaching kun je me op elk moment bereiken. Je ontvangt snel een reactie en support middels korte (inclusieve) calls of mails.

Doorgaans geniet het de voorkeur om te starten met een coaching programma van 6 sessies om te voorkomen gebonden te zijn aan een gelimiteerde tijd. Hierdoor zijn de sessies enkel gefocust op het leveren van toegevoegde waarde. 

Tarief coaching programma van 6 sessies: €900 excl. btw

Uurtarief: €125 excl. btw ( na het volgen van het coaching programma)  


Meer informatie? 

Voorstel op maat?

Renata Beijen

Management RB

KvK 64443973

BTW NL855668313B01

  • LinkedIn - Black Circle