1/2

Seminar Balans de baas

Zorgen voor een ander begint met zorgen voor jezelf. 

Renata Beijen en Christian van den Hoeven

Hoe bewust ben jij van jouw balans?
 

Wij gaan er samen met jou voor zorgen dat jij weer energievol uit bed stapt, welke juiste voeding binnen jouw levensstijl past en hoe je de balans vindt tussen presteren en ontspannen. 

Wil jij weten hoe je jouw balans bereikt?


Dan is dit seminar gericht op jou!
 

De methoden die we hanteren, zijn de bewustwording- en balansschaal. De schaal die jou inzicht geeft waar je je begeeft qua emotie, gedachten, handelingen en balans.

Besproken onderwerpen zijn o.a.:
  • Voeding en energie

  • Oplossingsgericht denken en doen

  • Gezonde keuzes maken om jouw balans te bereiken
     

Ben je geïnteresseerd, of heb je vragen? 
Laat het ons weten via info@managementrb.nl
Of schrijf je hier direct in voor het seminar.

Kim Verschuren

april 2018

Veel van wat werd besproken tijdens het seminar wist ik al, dus weer even een 'opfriscursus'. Leuk! 

Ilenifa Yildiz

april 2018

Leuk inspirerend seminar. Het maakte mij echt bewust van zaken. De trainers weten waar ze het over hebben, leuke verschijningen. 

Vivianne Sanderse

april 2018

Ik vond het leuk om te merken dat ik over voeding en psyche nieuwe inzichten heb gekregen. Dit had ik van tevoren niet verwacht. De trainers zijn heel aardig en open. Ik voelde mij vrij om vragen te stellen en te beantwoorden. Als vervolg zou ik interesse hebben in een training in meer zelfinzicht wat betreft het runnen van mijn bedrijf.

Lisa Emanulson

april 2018

Erg leerzaam en duidelijk dit seminar. De trainers zijn positief en ervaren.

Valerie Beukeboom

maart 2018

Ik vond het seminar positief. Sommige dingen zijn heel logisch, maar daar denk je doorgaans niet over na. Nu sta je bij dit soort zaken stil en word je je er weer bewust van. De trainers zijn rustig en toch enthousiast, erg prettig.

Wendy Bakkes

maart 2018

Heel interessant. Geeft me weer wat nieuwe perspectieven De trainers zijn heel open en delen hun ervaringen.

Maloe Jansen

maart 2018

Ik vond het seminar erg waardevol, inspirerend, een bevestiging van waar ik mee bezig ben...het pad dat ik nu bewandel. De trainers: open, prettig en knowledgeable!

Djesro Mostert

maart 2018

Leuke en verrassende kijk op het aspect Balans, waarbij voor iedereen ruimte is voor persoonlijke aandacht. De trainers gebruiken een zeer duidelijke, interactieve communicatie van hoog niveau. Ik zou meer willen weten over denkfouten en hoe je een toekomstbeeld realiseert.

Anoniem

maart 2018

Het seminar bestond uit een leuke groep en iedereen stond open voor input. De training zelf had voor mij te weinig niveau, maar dat is echt persoonlijk. De trainers waren duidelijk, open en vriendelijk.

Denise Baal

maart 2018

Ik vond het seminar positief en de trainers fijn en begripvol. Het nieuwe inzicht is dat ik meer de tijd moet nemen. Ik zou best een seminar willen volgen over hoe je rust creëert in je hoofd.

Bas Hokke

maart 2018

Erg interessant en ook verhelderend. Bewustwording blijkt toch lastiger dan ik dacht. Dit zijn kundige en enthousiaste trainers, zij brachten hun kennis goed over op een leuke en leerzame manier.  

Anoniem

maart 2018

Als je openstaat voor groei en bewustwording, brengt dat altijd iets positiefs. Zo ook dit seminar, waarbij door de trainers steeds de goede vragen werden gesteld.

Colinda van Iperen

maart 2018

Interessant om meer te horen over dingen die je onbewust eigenlijk wel weet, dat bewustwordingsproces dat tijdens dit seminar in gang werd gezet. De trainers hadden ook veel kennis van zaken, waarbij iedereen de ruimte kreeg voor zijn/haar verhaal.  

Altha Tailor

februari 2018

Wat een verfrissend seminar! Het verhaal was fijn en helder, de trainers sloegen de spijker vaak op de kop.  

Laetitia

februari 2018

Ik heb veel geleerd tijdens dit seminar. In het kader van Balans de baas werden met de trainers in een open en gezellige sfeer diverse onderwerpen besproken, waaronder het belang van ontspannen en prioriteiten stellen.  .

Yana

februari 2018

Ik heb echt veel belangrijke informatie gekregen, de zogenaamde tools waar ik mee verder kan. Ik zou meer willen ingaan op eten en ontspannen in een vervolg.

Greg Amidjojo

februari 2018

Informatieve training, goed om een duidelijke balans in je levensstijl aan te brengen. Wat balans in de werksfeer betreft zou ik ook interesse hebben in een seminar gericht op onderwerpen als hoe met elkaar om te gaan in een team, management/ondernemen.

Micha Vermaat

februari 2018

Erg leerzaam dit seminar, leuke inzichten opgedaan in een fijne rustige setting. De trainers zijn betrokken en hebben een verrassende kennis.

Dennis Fokker

februari 2018

Informatieve training, heel spontaan gebracht en erg duidelijk. Ik zou hier wel wat dieper op in willen gaan in een vervolg.

Janine Buwalda

januari 2018

Wat een fijn, interessant maar ook confronterend seminar, ik heb veel geleerd vandaag. De trainers wisten met een vleug humor en hun prettige rustige aanpak goed tot mij door te dringen. Ik zou nu best interesse hebben in een vervolg gericht op bijvoorbeeld angsten overwinnen of de zekerheid in mezelf hervinden.

Patricia Becker

januari 2018

Het seminar was positief, verhelderend. Erg bruikbaar als je even terug stapt en de tijd neemt om op je in te laten werken. Met name de praktijkvoorbeelden en eigen ervaring waarmee de trainers hun kennis en de theorie aanhaalden waardeerde ik erg. 

Machteld Stoffer

januari 2018

Ik vond het seminar ‘Balans de Baas’ behalve leerzaam ook wel confronterend. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen over hoe ik weer controle kan krijgen over wat ik zou willen. Ik vond het contact met de trainers duidelijk en fijn, zij boden tijdens het seminar ook ruimte voor vragen. Ik zou naar aanleiding van dit seminar best wat dieper in willen gaan op meer balans in voeding en ontspanning.

Jan Terlingen

januari 2018

Wat ik positief vond aan dit seminar ‘Balans de Baas’, was dat je verhalen hoort van andere deelnemers waar je wat van kunt leren, maar dat je er evengoed achterkomt waar je zelf steken laat vallen. De communicatie van de trainers was duidelijk, het idee is helder gebracht.

Corien Bartels

januari 2018

Ik heb het seminar ‘Balans de Baas’ ervaren als prettig, open, met duidelijke uitleg en inhoudelijke kennis. De trainers hadden een goede interactie met de deelnemers, luisterden goed, waren prettig in de omgang en enthousiast.”

Aart van Putten

januari 2018

Ik vond het prettig dat het seminar een heel open en informatief karakter had. Daarnaast beviel mij de positieve opbouwende instelling van de trainers wel.

Matthew

december 2017

Tijdens het seminar goede inzichten gekregen en de trainers waren goed en enthousiast.

Ayda Goharani

december 2017

Seminar was boven verwachting, hele fijne ervaring en goede tips gekregen. De trainers hebben veel kennis en spreken op een leuke wijze,

Lekker straight to he point! Goede interacties

Thomas Overdevert

december 2017

De training heb ik ervaren als een leerzame, heldere eye-opener. De trainers waren allebei begripvol en hadden duidelijk veel kennis.

Dhr. P.P. Wilson

december 2017

Wat een goede training, veel info, wijze woorden, goede sfeer en veel kennis opgedaan. De trainers zorgen dat iedereen zich op z’n gemak voelt. Ze zijn duidelijk en hebben veel kennis, top!

Soraya Roestam Hoenaf

November 2017

Zeer positief en informatief seminar. Een bewustwording. De trainers zijn zeer positief en ieder kundig op zijn eigen vakgebied.

Anoniem

November 2017

Heel erg goede training, veel handvatten gehad en weer nieuwe inzichten geleerd en bewustwordingen. De trainers zijn beiden erg bekwaam.

Anoniem

November 2017

Het seminar was heel erg goed, het was echt een eye-opener. Ze hebben mij een spiegel voor gehouden. Het is even in structuur gebracht voor mij hoe ik beter in balans kan komen. De trainers hebben veel kennis en brengen het duidelijk en liefdevol over.

Djini Thorn - Pan

November 2017

Het was leuk en Interessant en omdat het een kleine groep is, krijg je meer aandacht.

Trainers zijn leuk, sterk geïnteresseerd in mij en eerlijk.

Giselle Monteiro

November 2017

Heel fijn goede informatie, veel geleerd moet echt wat aan mijn voeding doen, de trainers vullen elkaar goed aan, het was in balans.

Maybel Leurs

Oktober 2017

Ik heb het seminar ervaren als goede bewustwording en het gaf mij het gevoel om weer aan de slag te gaan met mijzelf. De trainers brengen het op een plezierige manier, want ik ervaarde het niet aanvallend terwijl het wel confronterend was.

Dora Bakia

Oktober 2017

Erg interessant seminar!  En vooral erg nuttig als het aankomt op lifestyle.

Trainers luisteren erg goed en vertellen op een prettige wijze hoe je bepaalde aspecten in het leven kunt veranderen zodat jij tevreden bent.

Ruben Visscher

Oktober 2017

Tijdens het seminar ontving ik meerdere inzichten en er was ruimte voor een persoonlijke touch. Ervaarde het als een fijne wisselwerking.

Suze Pfaff

Oktober 2017

Het seminar was voor mij leerzaam en geeft stof tot nadenken.

Reggea

Oktober 2017

Een nuttig seminar over zelfbewustzijn.

Please reload

Christian van den Hoeven

Renata Beijen

Meer informatie? 

Renata Beijen

Management RB

KvK 64443973

BTW NL855668313B01

  • LinkedIn - Black Circle